Nieuws

Recensie #1 – Erwin

Geplaatst op 19-10-2020

“Door de ergotherapie en samenwerking met Rowan kon ik al snel weer mijn rechterhand volop gebruiken voor werk en het huishouden. Zijn oefeningen zijn stapsgewijs en werken hierdoor heel motiverend. Van den Heuvel Ergotherapie is een echte aanrader!”

Erwin
37 jaar

Recensie #2 Hedwig

Geplaatst op 18-10-2020

“Geen lange wachttijd, zeer goed advies en wat ik erg fijn vind is dat Rowan rustig is en rustig naar je luistert, eerlijk advies geeft en vooral rustig dingen uitlegt, waardoor mijn ouders werden gerustgesteld.”

Hedwig

Recensie #3 Anke

Geplaatst op

“Al langere tijd werk ik met Rowan samen. Meerdere cliënten met volle tevredenheid voorzien van goede tips en adviezen. Daarnaast vind ik het vooral fijn dat er heel snel een afspraak wordt gemaakt met de betreffende cliënt. Ik hoop op nog een hele lange en fijne samenwerking!”

Anke
Wijkziekenverzorgende Anbora

Samenwerkingsverbanden

Geplaatst op 01-02-2019

Werkplekadviseur

Geplaatst op 05-11-2018

Op vrijdag 2 november 2018 heeft Rowan van den Heuvel de cursus Werkplekadviseur succesvol afgerond. Door middel van deze cursus heb ik alle kennis en vaardigheden in huis om praktisch aan de slag met het adviseren van werknemers en werkgevers over een gezonde werkplekinrichting, een goede werkhouding en het inrichten van de (thuis) werkplek.

Klik hier voor meer informatie.

Scroll to Top